Hotel Restaurant Chef Jobs
Monsieur Jean - L’ hôte particulier - Québec, QC, Canada (+1 location)
Vous êtes un.e passionné.e de cuisine et vous rêvez de travailler dans un établissement de luxe, idéalement situé? Participer à l’organisation et à la mise en place des banquets, s’il y a lieu; Un environnement...
from: appcast.io (+1 source) - 3 days ago
Norbec - Boucherville, Quebec, Canada
Avez-vous un intérêt à jouer un rôle important dans le succès de votre restaurant à service rapide préféré tel que McDonald's, Wendy's, Tim Hortons ou A&W? Ou peut-être préférez-vous des plaisirs gastronomiques...
from: appcast.io - 4 days ago
Esterhazy Motor Hotel - ESTERHAZY
We, Temsland Maurice Holdings Ltd. o/a Esterhazy Motor Hotel, are looking for 2 Full-time & Permanent Food Service Supervisors. (We can consider Part-time as well as Full-time applicants) - Ensuring compliance...
from: saskjobs.com (+1 source) - 13 days ago
101261628 Saskatchewan Ltd. - BENGOUGH
This Job has been imported from the National Job Bank. For more information please click the link to view the job on the National Job Bank. Work conditions and physical capabilities The National Job Bank... $14.00 hourly
from: saskjobs.com - 22 days ago
LE GRAND LODGE - Mont-Tremblant
Centre de villégiature trois étoiles et 4 saisons, Le Grand Lodge vous offre 112 chambres et suites équipées et 14 salles de banquets et de réunions, un restaurant Chez Borivage, un bar, le tout en bordure... 22.61$ 24.23$
from: emploiquebec.net - 22 days ago
Les Hôtels Jaro - Quebec City, Québec (+1 location)
Entreprise 100 % québécoise et offrant plus de 1200 chambres et suites dans 7 établissements hôteliers, Les Hôtels JARO constituent la plus grande force hôtelière de la ville de Québec. Avec près de 500...
from: jobillico.com - More than 30 days ago
Hôtel Tadoussac - Québec - 165 rue Bord de l'EauTadoussac, QCG0T 2A0
Prepare dishes for customers with food allergies or intolerances Overview Work site environment Sous-chef Safe Food Handling certificate Work under pressure Benefits Life insurance
from: jobbank.gc.ca - 10 days ago
Coast Hotels - Nanaimo
The Sous Chef, or Restaurant Chef will contribute to the overall success of the hotel by leading and managing the food operations in the Restaurant, ensuring alignment with Coast Hotels' long term strategy... CAD 47K - 59K (Glassdoor Est.)
from: glassdoor.com - 11 days ago
Trailside Music Hall - Charlottetown, PE
College, CEGEP or other non-university certificate or diploma from a program of 1 year to 2 years Consult with clients regarding weddings, banquets and specialty functions Supervise activities of specialist...
from: jobbank.gc.ca - 7 days ago
Chop Steakhouse and Bar - Richmond
As an Event Manager you will have the opportunity to develop and mentor your own team, uphold standards for your department and have a direct impact on the success of the location. You will work directly... $55K - $75K (Employer Est.)
from: glassdoor.com - 2 days ago